Оазис Ризорт & СПА предлага цялостно качествено обслужване на бизнес мероприятия – работни срещи, конференции, обучения, семинари, симпозиуми и други делови прояви.

На разположение са три конферентни зали с променлив капацитет (класна стая, театър, заседателна зала, П-образна), напълно оборудвани с комуникационна система и мултимедийни технологии. Има възможност за сливане или разделяне на залите.

Помещенията се отличават с индивидуална визия, елегантност, спокойствие и естествено красива среда. За по-добри резултати в комуникацията и възприятието, интериорът е решен в светли тонове и декоративни елементи от светло дърво.

Осветлението е съобразено така, че да се осигури достатъчно естествена светлина, възможност за затъмнение и ненатоварващо изкуствено осветяване с локално регулиране. На разположение са още:
– Wi-Fi високоскоростен интернет (безплатно);
– локален контрол на климатичната система;
– достъп до санитарен възел;
– достъп до открити външни пространства;

Комплексът предлага преференциални цени за настаняване на участниците в мероприятията. Осигуряваме и кетъринг за кафе паузи, като менюто ще бъде съобразено изцяло с Вашите вкусове и бюджет.

 

За повече информация, свържете се с нас: bmg@bmg-bg.com / 0888 81 31 71

Login Form
Register Form