Скъпи приятели,

Най-голямото удовлетворение за екипа ни е да Ви видим отново в нашия комплекс!

С благодарност за гласуваното доверие, създадохме нашата програма за лоялни гости.

 

За да членувате в нея е необходимо:

Да сте били гости на Оазис Ризорт & СПА поне 2 пъти в рамките на 2 последователни календарни години. 

Да сте реализирали 5 и повече нощувки на годишна база, за 2 или повече последователни години, на обща стойност минимум 2000 лв., директно през нашия сайт за онлайн резервации https://oasis-bg.com/

Като наш лоялен гост гарантирано получавате най-добрата цена онлайн!
Програмата предлага 3 нива:

 

Silver – карта с ниво на лоялност Silver получавате при реализиран оборот от нощувки в размер на 2 000 лв., от директни резервации през официалния ни уебсайт, в рамките на 2 и повече последователни календарни години.

Вашите предимства:
– 5 % отстъпка от действащите цени за нощувки във всички периоди;
– Гарантирана най-добра цена онлайн.

 

Gold – карта с ниво на лоялност Gold получавате при реализиран оборот от нощувки в размер на 6 000 лв., от директни резервации през официалния ни уебсайт, в рамките на 2 и повече последователни календарни години.

Вашите предимства:
– 7% отстъпка от действащите цени за нощувки във всички периоди;
– Гарантирана най-добра цена онлайн;
– Безплатно ранно настаняване след 12:00 ч. и късно освобождаване на ползваното помещение до 16:00 ч. – при възможност (не се гарантира предварително при резервацията, а се потвърждава на място, в случай на наличност към момента на настаняването и/или отпътуването);

 

Platinum – карта с ниво на лоялност Platinum получавате при реализиран оборот от нощувки в размер на 12 000 лв., от директни резервации през официалния ни уебсайт, в рамките на 2 и повече последователни календарни години.

Вашите предимства:
– 10% отстъпка от действащите цени за нощувки във всички периоди;
– Гарантирана най-добра цена онлайн;
– Безплатно ранно настаняване след 12:00 ч. и късно освобождаване на ползваното помещение до 16:00 ч. – при възможност (не се гарантира предварително при резервацията, а се потвърждава на място, в случай на наличност към момента на настаняването и/или отпътуването);
– ВИП зареждане в стаята или апартамента, при пристигане;

 

* Намаленията за лоялни гости се комбинират с отстъпки за ранни записвания или за дълги престои, както и с други оферти.

 

Общи условия за ползване на програмата:

  1. Привилегиите по Oasis Resort Loyalty card се ползват при регистрация и вход в резервационния портал на https://oasis-bg.com/
  2. Дигиталната карта се издава единствено на лица навършили пълнолетие, от отдел „Маркетинг и продажби“ на хотела. Тя е обвързана с имейла и мобилния номер на титуляра и НЕ подлежи на преотстъпване.
  3. За една резервация може да се прилага отстъпката само на 1 клиентски номер. Не се комбинират отстъпките на 2 или повече клиентски номера за една и съща резервация. Отстъпката важи само за резервации от профила на титуляра и се прилага в момента на резервиране. Тя не може да се начислява върху вече направени резервации.
  4. Условията по програма „Лоялен гост“ НЕ важат за участници в корпоративни събития, за групови резервации със специална цена или за резервации през трети страни (агенции, онлайн резервационни системи или сайтове за групово пазаруване).
  5. В случай че нямате реализирани нощувки в рамките на 2 последователни календарни години, клиентският Ви номер може да бъде анулиран, за което ще получите уведомление на посочената от Вас електронна поща. Натрупаните нощувки и обороти автоматично се зануляват, като можете да станете член повторно, започвайки от 1-во ниво.

 

* Оазис Ризорт & СПА си запазва правото да променя привилегиите за картодържатели.
* Оазис Ризорт & СПА има право да променя условията на програмата „Лоялен гост” по всяко време и без предизвестие. Актуална информация е достъпна на сайта ни.
За въпроси, можете да се свържете с нас на +359 884 79 79 00 или booking@oasis-bg.com.

Login Form
Register Form