Oasis Resort Lozenets
Най-доброто място за Вашата почивка и летни приключения на брега на морето!
OASIS RESORT LOZENETS е изцяло затворен комплекс, разположен на брега на един от най-красивите заливи по южното черноморие. Намира на тихо и спокойно място между курортите Лозенец и Царево, на 60км от гр. Бургас.
Oasis e уютно ваканционно селище, изградено от различни квартали с нискоетажни сгради, заобиколени от богата растителност, просторни зелени градини с детски площадки и красиви фонтани. Настанявайки се в комплекса, Вие ще имате всичко необходимо на едно място – открит басейн, детски открит басейн, спа център, фитнес, зала за тренировки, салон за красота, грууминг салон за домашни любимци, 4 ресторанта с различен интериор и тип кухня, бар на басейна, бийч бар, детска градина с ежедневна анимация за детето Ви, тенис кортове, изобилие от магазини за дрехи, обувки, бански, парфюми, супермаркет, аптека, автомивка, обменно бюро, конферентни зали за организирани събития, плажни и водни атракциони, плажен фитнес и плажни игрища за спорт.

ЗА ВАШЕТО НАСТАНЯВАНЕ , комплексът предлага разнообразие от типове апартаменти и стаи за настаняване, разпределени в 3 части: Бутиков хотел Малтийски замък, Оазис Апарт и Оазис Парк.
Малтийски замък е бутиков хотел, намиращ се на първа линия, непосредствено на пясъка. Той разполага с луксозни двойни стаи и един луксозен едноспален апартамент и всички те са с красива гледка към морето и плажа.
Оазис Апарт е най-мащабната част на комплекса, която е изцяло затворена и с ограничен достъп за външни лица. Разполага със студиа и апартаменти - едноспални, двуспални, триспални и четириспални, разделени на два типа – стадарт и премиум. Всички апартаменти са просторни, с напълно оборудвана кухня, тераса и гледка към морето, градините или басейна в комплекса.
Оазис Парк е най-новата, затворена част на комплекса. Намира се непосредствено срещу Оазис Апарт и е най-тихата и спокойна част, заобиколена от красивата странджанска гора. Всичко помещения за настаняване в тази част са с гледка към градините или Странджа планина.

OASIS BEACH e една от големите гордости на комплекса. Самостоятелната плажна ивица е дълга 500м. и разполага с изобилие от плажни сетове, ресторанти, барове и организирани водни спортове и атракциони. През годините плажът е отличаван със син флаг, символ на най-високо ниво на чистота и поддръжка.

Не се допускат домашни любимци. 

Часове за настаняване:

ПОНЕДЕЛНИК - ЧЕТВЪРТЪК: след 14:00 pm

ПЕТЪК - НЕДЕЛЯ: след 16:00 pm

Oasis Resort Lozenets

 

На 02.03.2021г. бе подписан договора за безвъзмездна финансова помощ между ИНТЕРБИЛД ЕООД с Министерството на икономиката,
Главна дирекция “Европейски фондове за конкурентоспособност“ във връзка с изпълнението на проект BG16RFOP002-2.077-1296-C01
„Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19.

Login Form
Register Form