Как да открием своя „оазис“ или мечтаната почивка за всеки

Слънцето започна да ни се усмихва все по-често и все по-топло. Време е да разчупим до основи леда, който ни беше сковал през зимата и да се отдадем на мечти за горещото лято. И не, никак не е рано да започнем да планираме къде, кога и как да прекараме мечтаната почивка.

За всеки идеалната почивка означава различни неща. Всеки има свой собствен „оазис“, където желае да прекара поне част от лятото, оазис, където да се отпусне, да забрави всички грижи, да посреща всеки ден по изгрев, да се радва на морския бриз и да спи сладко в меко и удобно легло, от което да се любува на морето дори и през прозореца на своята стая.

 
 

 
 
Оазисът за едни е да прекарат цял ден на плажа, препичайки се на слънце с книга или смартфон в ръка, за други е сладки приказки на бара с приятни хора и ледени коктейли, за трети е плуване и игри в басейна от сутрин до вечер, за четвърти е приятна закуска, обяд и вечеря в различни ресторанти, дегустирайки вкусна храна и отбрани напитки.
Някои търсят по-активни плажни и водни спортове – каране на джетове, водни ски, уиндсърф, гмуркане, а за любителите на още по-силни усещания е лятното катерене по еко пътеки с маунтинбайк.

 
 

 
 

А когато сте с децата на море, най-силно ви се иска да има къде те да играят, да се забавляват и да се чувстват в безопасност. Не по-малко важно е, когато мечтаете за своя оазис на спокойствието и отмората и избирате мястото за вашата мечтана почивка, да има къде да прекарате времето си и когато топлият летен дъжд развали плановете ви за плаж през някой ден от ваканцията. Ако сте избрали място, на което има достатъчно забавления на закрито и дори СПА център, мечтаната почивка си остава съвсем осъществима и нищо няма да е в състояние да помрачи слънчевото ви настроение.

Е, независимо коя от описаните картини най-добре илюстрира вашата мечтана почивка, съвсем сигурни сме, че има едни място, което би отговорило и на най-смелите ви мечти, място, където можете да се насладите напълно на всичко, което искате от вашата лятна почивка и това място е вашият оазис – Oasis Resort & Spa Lozenets.

Login Form
Register Form