Атакувайте морето през юни

Когато сме млади, диви и необвързани, чакаме жаркото лято, искаме по цял ден да се въргаляме по плажа, можем да прекараме часове във взиране в горещите тела на препичащите се наоколо красавици или младежи. Имаме енергия да мятаме коктейли по цял ден, да не спим по цяла нощ и да се забавляваме до припадък. Точно затова се втурваме към морето през юли и август. Нали тогава ще има най-много хора, дискотеките и баровете ще са пълни и купонът ще е на макс.

Но…

Рано или късно ставаме родители и изведнъж приоритетите не просто се пренареждат, те се обръщат на 180 градуса. Единственото, което не се променя е, че пак ни се ходи на море и на децата им се ходи на море, дори е много полезно, направо задължително за имунитета да ги заведем на море, на тъщата също ѝ се ходи на море… с нас. И ние сме склонни да го приемем. Вече обаче не търсим претъпканите плажове с горещи тела, не търсим нощните шумни барове и огромни компании, не стоим на плажа в най-голямата жега да се печем като гущери или бавно да изтрезняваме от снощния купон. Неее. Вече търсим по-прохладното време за море, защото за децата изобщо не е полезно да се препичат твърде дълго на плажа под силното слънце, търсим удобството на комплекса, който ни предлага едновременно просторен апартамент за цялото семейство (задължително е да е просторен, особено ако ще идва и тъщата), богата и разнообразна храна в заведенията за хранене към комплекса, басейн, детска площадка и какво ли още не. Жената иска да има и детски кът. Мъжът също го иска. Когато има готин детски клуб в комплекса, даже може да се избегне идването на тъщата.
Искаме просто спокойствие, искаме децата ни да са на хубаво и сигурно място, да има къде да ги оставим да се забавляват за час-два, докато и ние самите се поглезим. Искаме и хем времето да е хубаво, хем да не е супер натоварено, хем морето да е чисто, хем слънцето да не е изпепеляващо жарко. Заради децата, разбира се. Хубавото е, че това не са просто родителски мечти. Съвсем реално е да си осигурим тази мечтана семейна почивка, ако отидем на море през юни.

Какво печелим, ако отидем на почивка през юни:

  • Ние ще сме сред първите посетители на комплекса за новия сезон, което автоматично означава, че ще сме сред първите, които се възползват от всичките му удобства тази година – нови услуги, ново обзавеждане и всякакви екстри. А новооткритите заведения и барове ще работят първо за нас.
  • Персоналът ще е супер свеж, все още не преуморен и ще ни обръщат повече внимание.
  • Няма да има чак толкова много хора, както през юли и август, затова ще ни е по-спокойно.
  • Морето през юни е чисто и изключително пленително.

И да не забравяме, че ако отидем на море още през юни, имаме време да отидем на още една морска почивка до края на сезона. Може през август, може и през септември.

Затова не се бавете. Направете резервация за идеалната си семейна почивка през юни сега! А дотогава имате време да решите дали ще вземете и тъщата. Колкото до мястото – няма спор. Oasis Resort & Spa е идеалният комплекс за вашата мечтана почивка през юни.

Очакваме ви!

 

 

Login Form
Register Form