НAСЛАДЕТЕ СЕ НА КОМФОРТЕН ПРЕСТОЙ С ВСИЧКО НЕОБХОДИМО.

OASIS TENNIS CLUB

 

На територията на комплекса са на разположениe 2 клей корта. Локацията на кортовете комбинира комфорта, тишината и спокойствието на красивата гора до комплекса, в която се намират. Тази среда наоколо Ви дава възможност да се насладите пълноценно на своята любима игра.

Оasis Resort & Spa осигурява екипировка под наем и подготовка, както на състезатели, така и на любители и деца. Можете да си запазите и час с индивидуален треньор.

ЦЕНОВА ЛИСТА

СТУДИО ЗА КРАСОТА TERRA`S ROOM  

 

Бъдете красиви по време на Вашата лятна почивка.

В Terra's Room ще се погрижат за това.

УСЛУГИ: ФРИЗЬОРСКИ УСЛУГИ; МАНИКЮР; ПЕДИКЮР; МИГЛОПЛАСТИКА; МИКРОПИГМЕНТАЦИЯ; KOЗМЕТИКА И ГРИМ

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

СВАТБИ

 

Най-важният ден в живота ви заслужава красива и уникална атмосфера, индивидуално отношение и топло посрещане.

Нашият екип има дългогодишен опит в организирането и провеждането на сватбени тържества на територията на Oasis Resort & SPA и Oasis Beach.

Тук можете да изживеете една незабравима емоция сред удивителната комбинация от романтика, вълни, обширна плажна ивица, красива гора и чист морски въздух.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

 

ТИЙМБИЛДИНГ

 

Тиймбилдинг буквално се превежда като „изграждане на екип“. Вашият екип е най-ценният Ви капитал. Инвестирайки в него, Вие инвестирате в бъдещето на Вашата компания.

Тиймбилдингът отдавна не е просто време извън офиса. Успехът на една фирма, предприятие или организация не зависи само от високата квалификация на работещите там. Успехът зависи от продуктивността и мотивацията на хората, добрата комуникация помежду им и работната атмосфера.

Нека заедно поработим за сплотяването на Вашия екип! Ние сме насреща, за да ви предоставим най-добрите условия това да се случи в невероятна обстановка, съчетаваща чист морски въздух, красивите гори на Странджа планина наоколо, просторна плажна ивица, различни водни атракциони, няколко ресторанта на брега на морето, истински комфорт и гостоприемство.

За повече информация, свържете се с нас: bmg@bmg-bg.com / 0888 81 31 71

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

КОНФЕРЕНЦИИ И ОБУЧЕНИЯ

 

Оазис Ризорт & СПА предлага цялостно качествено обслужване на бизнес мероприятия – работни срещи, конференции, обучения, семинари, симпозиуми и други делови прояви.

На разположение са три конферентни зали с променлив капацитет (класна стая, театър, заседателна зала, П-образна), напълно оборудвани с комуникационна система и мултимедийни технологии. Има възможност за сливане или разделяне на залите.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

ПЛАЖ

 

Една от големите гордости на Оаsis Resort and Spa е самостоятлната плажна ивица дълга 500 м., разполагаща с изобилие от различни ресторанти, барове с басейни и много водни атракциони и спортове.

Освен това, те могат да забравят тревогите си на удобните шезлонги пред кристално чистата вода на нашите отопляеми басейни. За децата има отделни детски басейни, за да се насладят на забавлението от пръскане на вода.

 

РЕЛАКС И ФИТНЕС

 

Насладете се на времето прекарано в нашия уелнес център.

Възползвайте се от отопляемия закрит басейн, парна баня, сауна и фитнес център. Пригответе се за своята добра физическа форма. Възстановете баланса на вашето тяло с нашите специални терапии и масажи.

 

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

ОАЗИС БИЙЧ СПОРТЕН ЦЕНТЪР

 

Oasis Resort & SPA е символ на семейното забавление.

Насладете се на заредени с адреналин занимания в плажните ни спортни центрове, разположени непосредствено до Thai Bar и Delete Beach Bar.

Разнообразете деня си с плажен волейбол, колоездене, SUP, джет, уиндсърф, водни ски, каяк.

+359 887 181 699

 

ЦЕНОВА ЛИСТА

ДЕТСКИ КЛУБ ОАЗИС

 

Безопасността и усмивката на най-малките ни гости са наш основен приоритет. Доверете се на нашия добре обучен екип от професионалисти и аниматори. За малчуганите сме предвидили: лятна аниматорска програма (арт ателие, балет, уроци по танци и цигулка, езикова школа, плейбек шоу и много други), отопляем външен басейн и детска градина.

 

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Login Form
Register Form