Апартамент 3 спални

Starting from :
0.0
 • Гледка :
  парк/планина/улица
 • Квадратура :
  160 m2
 • Капацитет :
  8
 • Съоръжения :
  Безплатен Wi-Fi, ТВ, Кухненски бокс, Пералня

Апартаментът разполага с хол с мека мебел, трапезен кът за хранене и напълно оборудван кухненски бокс, три отделни спални, всяка с двойно легло, три самостоятелни бани с тоалетна и тераса с изглед към парка/планината/улицата. Местоположението на Оазис Парк на е 5 минути пешеходно разстояние от плажа.

Други възможни настанявания
Списък на помещения, които може да ви заинтригуват
Апартамент 1 спалня
Starting from :
0.0
Апартаментът разполага с хол с мека мебел, трапезен кът за хранене и напълно оборудван кухненски бокс, отделна спалня с двойно легло, самостоятелна баня с тоалетна и тераса с изглед към парка/планината/улицата. Местоположението на Оазис Парк е на 5 минути пешеходно разстояние от плажа.
Апартамент 2 спални
Starting from :
0.0
Апартаментът разполага с хол с мека мебел, трапезен кът за хранене и напълно оборудван кухненски бокс, две отделни спални, всяка с двойно легло, две самостоятелни бани с тоалетна и тераса с изглед към парка/планината/улицата. Местоположението на Оазис Парк е на 5 минути пешеходно разстояние от плажа.
Двойна стая
Starting from :
0.0
Луксозно обзаведена стая с две редовни легла (1 двойно легло или 2 единични легла), самостоятелна баня с тоалетна. Стаята се намира на първа линия и има прекрасен диретен/страничен изглед към морето от терасата.
Login Form
Register Form