Бунгало на плажа

Starting from :
100.0
 • Гледка :
  Море
 • Квадратура :
  80 m2
 • Капацитет :
  4
 • Съоръжения :
  ТВ, Микровълнова, Кана за гореща вода, Кафемашина, Сешоар, Чадър и шезлонг на плажа

Луксозно бунгало, намиращо се на първа линия, на уединено и спокойно място, непосредствено на пясъка на метри от морето. Разполага с две отделни спални, всяка с двойно легло, малък кухненски бокс и две самостоятелни бани с тоалетна, просторна веранда с кът градинска мебел за релакс, кът за хранене, както и плажен сет шезлонги и чадър  за  уединено плажуване.

Други възможни настанявания
Списък на помещения, които може да ви заинтригуват
Апартамент 1 спалня
Starting from :
0.0
Апартаментът разполага с хол с мека мебел, трапезен кът за хранене и напълно оборудван кухненски бокс, отделна спалня с двойно легло, самостоятелна баня с тоалетна и тераса с изглед към парка/планината/улицата. Местоположението на Оазис Парк е на 5 минути пешеходно разстояние от плажа.
Апартамент 2 спални
Starting from :
0.0
Апартаментът разполага с хол с мека мебел, трапезен кът за хранене и напълно оборудван кухненски бокс, две отделни спални, всяка с двойно легло, две самостоятелни бани с тоалетна и тераса с изглед към парка/планината/улицата. Местоположението на Оазис Парк е на 5 минути пешеходно разстояние от плажа.
Апартамент 3 спални
Starting from :
0.0
Апартаментът разполага с хол с мека мебел, трапезен кът за хранене и напълно оборудван кухненски бокс, три отделни спални, всяка с двойно легло, три самостоятелни бани с тоалетна и тераса с изглед към парка/планината/улицата. Местоположението на Оазис Парк на е 5 минути пешеходно разстояние от плажа.
Login Form
Register Form