Модните тенденции на лято 2019

Лятото вече ни въвлече в своята магия. Слънцето ни дава причина да се събуждаме с усмивка всяка сутрин, а топлата морска вода прави дните ни блажени. Разбира, се, ако сме на море. Ако все още не сте си взели почивка и само мечтаете за морския бряг, не се отчайвайте. Това означава, че най-хубавото от сезона за вас предстои, освен това имате още малко време да се запознаете или пък да си припомните модните тенденции за това лято, така че да бъдете „трепач“ на плажа.

Феерични цветове

Актуалните цветове на този сезон са зелено като тревата и дърветата, синьо като небето, жълто като слънцето, телесен цвят, защото тялото винаги е на мода, особено ако е добре поддържано и готово за плажни забавления. Разбира се, никога не забравяйте бялото. То присъства в модните тенденции всяко лято. Но има и няколко по-смели предложения за това лято, а именно – нежно розово за дамите, черешово червено, лавандула и жив корал, обявен от американската компания Pantone за цвят на 2019-та. Ако изберете бански или плажни рокли в тези цветове, няма начин да сбъркате.

 

 

Модели бански

За още по-смелите дами са банските с всякакви анималистични шарки – тигрови, леопардови, но в лилаво например, с шарка на змийска кожа или намигането към банските от миналото – цял бански в пясъчен цвят с коланче на кръста.

 

 

А що се отнася до банските при мъжете – заложете на синьото, черното и всякакви бански с принтове. Много са актуални. Плувните шорти със свежи принтове, летни мотиви и в каре също са добър избор за това лято.

 

 

Слънчеви очила

Разбира се, кой отива на плажа без слънчеви очила? Въпросът не е дали, а какви. Моделите на това лято са твърде разнообразни. Като започнем със слънчевите очила, които наподобяват скиорските, преминем през по-веселите с шарени рамки (тук отново се появяват и животинските шарки), също така очилата с червени рамки, каквито носи на плажа и най-сексапилната жена на годината – Оливия Кулпо.

 

 

Още очила с бляскави рамки, очила със златни рамки, триъгълни слънчеви очила, мини очила с малки стъкла в различни форми, очила с огледални стъкла или огромни кръгли или квадратни очила.

 

 

Когато говорим за слънчеви очила, има нещо, което винаги трябва да имам предвид, наред с модните тенденции – да осигуряват добра защита и да отиват на формата на лицето ни.

Аксесоарите са много важни, особено за дамите на плажа. Те ни помагат да се чувстваме добре, да изглеждаме добре и в прекрасно настроение да се наслаждаваме на почивката си. Но, дори да забравите някои от така важните летни облекла и аксесоари, няма място за притеснение. В магазините на територията на Oasis Resort & Spa Лозенец, разполагаме с всичко, от което имате нужда по време на морската ви ваканция. Бански, слънчеви очила, чанти, рокли, шапки…

Когато искате да сте модерни на плажа или просто желаете промяна в летния си стил, магазините на Oasis Resort & Spa работят за вас.

Login Form
Register Form