Любимото лято

Нека, нека бъде лято!
Веднага се сещате за онази яка песен, която си беше супер хит и даже още е, защото всяко лято я чуваме, когато отидем на море. Хора, лятото идва. Без значение дали сега духа вятър, дали вали дъжд, нека духа и нека вали и после нека бъде лято! Само като си помислим за морето и веднага ни става по-топло и по-хубаво. Вече спокойно можем да се отдадем на летни мечти за горещи приключения.

Как си представяте идеалното лято? На море. Разбира се, че на море.

 

 

Дните са дълги. Изгревите са вълшебни. Всяка сутрин се будиш с желание да дишаш, да живееш, да се наслаждаваш на всеки миг. Денят ти е изпълнен с удоволствия. Хубав хотел, прекрасен и чист плаж, слънцето грее, топлите морски вълни те обгръщат. Единственото, заради което ставаш от удобния шезлонг на плажа, е, за да хапнеш в някой ресторант наблизо. Задължително е да е наблизо, защото бързаш пак да се отпуснеш на удобното си място на плажа. Добре, де, бихме станали и за едно студено питие. О, усещате ли вече солта на една „Маргарита“? Или пък сладката ледена тръпка от едно „Куба либре“? Е, няма да откажем и чаша пенливо студено шампанско с ягоди.

Вечерта те чака. С червения залез на слънцето, с приятна вечеря край плажа. Може би морски дарове с бяло вино. Идеална гледката към морето, което постоянно променя облика си. Ту е неспокойно и сърдито, ту те очарова със сякаш неподвижната си гладка повърхност.

А после, после те очаква нощ, изпълнена с безспирни партита и забавления. Любима музика – всички онези летни хитове, които ти навяват спомени, карат кръвта ти да кипи и да танцуваш ли, танцуваш. Любимо място, любимите коктейли, любими хора или пък съвсем нови, които искаш да опознаеш и с които да се забавлявате до сутринта. И едно нощно къпане. Определено. Но това е тайна. От онези, които винаги отнасяме със себе си от морето.

Хубаво е лятото да бъдеш на море
Всичко е наред и купонът си тече
Никой никъде, никъде не може да ме спре
Да се чувствам добре

Правилно са го изпели момчетата. Лятото е нашето време за забавления и приключения, за правене на спомени, ако щете. Така че стягайте куфарите. Преди да ни кажете, че явно много сме се размечтали или разбързали, искаме да ви припомним, че мечтите често се сбъдват. Винаги се сбъдват, когато изберете прекрасно място за вашата лятна почивка. Затова нека бъде лято и нека то да бъде в Oasis Resort & Spa Лозенец. И за да се уверите, че лятото ви тук ще е наистина незабравимо, разгледайте какви събития ви очакват в нашия Delete Beach Bar.

 

 

Login Form
Register Form